Workshop hoeden maken, halve dag


De workshops van een hele of een halve dag zijn bijzonder geschikt voor groepen die eens lekker met z’n allen creatief bezig willen zijn, bv. vriendenclubs, zussendagen of vrijgezellenfeesten. U maakt een prachtige hoed en heeft een onvergetelijke dag.

Tijdens de workshop van een halve dag, werken we met voorgevormde onderdelen van sinamay, een soort weefsel van bananenbladeren. U kiest bv. een bol en grote ‘shawl’ waarmee u prachtige draperieën kunt maken. Om een grote hoed te maken, voegt u een rand toe. Ook kunt u cocktailhoedjes en haarbanden van buntal creëren. De verschillende onderdelen zijn er in vele kleuren, waarmee u prachtige combinaties kunt maken, welke u ook nog kunt versieren met gekleurde veren en bloemen. Doordat u ter plaatse een ruime keuze kunt maken uit allerlei modellen en materialen, maakt iedereen onder deskundige begeleiding haar eigen ontwerp en zijn er geen twee hetzelfde. U staat ervan versteld dat u in zo’n korte tijd een prachtige hoed kunt maken die u bij veel verschillende gelegenheden kunt dragen en waar u dus echt iets aan heeft.

Deze workshop voor groepen van minimaal 6 en maximaal 15 personen duurt ongeveer 3 uur. De kosten bedragen € 30,00 per persoon, inclusief koffie en thee en exclusief materiaal. De workshop wordt gegeven in mijn atelier aan de Oudegracht 371.

Op 1 juli aanstaande is er om 10.00 uur een workshop voor individuele aanmeldingen.

U kunt zich opgeven voor de workshops via e-mail info@irenevanvugt.nl of telefonisch 06-41451041.

(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
(6)